Традиції континентальної кухні

Тема 1. Мистецтво приготування їжі – як найдавніша галузь людської діяльності

Тема 2. Феномен української кухні – взаємовпливи та регіональні традиції

Тема 3. Особливості національної кухні народів Східної Європи та Закавказзя

Тема 4.Етнічні кухні та особливості харчування населення Західної Європи

Тема 5.Національна кухня народів Північної Європи

Тема 6.Античні кулінарні традиції та сучасні гастрономічні технології народівСередземномор’я

Тема 7. Особливостінаціональної кухні в країнах Центральної Європи


Тема 8. Кулінарні традиції,характеристика національних страв народів Азії


Тема 9. Особливостінаціональних традицій та культури харчування населення Америки, Африки,Австралії та Нової Зеландії


Коментарі